.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
به گزارش رسانه نو، شورای راهبردی مطالبات مردمی همت کشور با صدور بیانیه ای از عموم مردم جهت حضور پرشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ دعوت کرد، در پیام شورا آمده است :
همه باهم می آییم و ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ را در تاریخ ایران اسلامی جاودانه می کنیم .
 
۲۲ بهمن یاد آور حماسه ها، رشادت ها و جان فشانی های مردم عزیز ایران است که عشق به انقلاب و امام راحل و سربلندی وطن را یکپارچه و بی واهمه فریاد زدند. از عموم ملت ایران دعوت می کنیم تا با حضور دشمن شکن خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، به ندای ولی امر مسلمین جهان لبیک گفته و با آرمان های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، بار دیگر تجدید پیمان کنند.
سربازولایت بهرام علیشاهی
ریاست شورای راهبردی
مطالبات قانونی مردمی همت کشور
 
 
#شورای_راهبردی_مطالبات_قانونی_مردمی
#بیانیه
#سرباز_ولایت
#بهرام_علیشاهی


:: برچسب‌ها: بیانیه , 22 بهمن , شورای راهبردی , شورای راهبردی مطالبات مردمی همت , ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : یک شنبه 21 بهمن 1403
.
به گزارش رسانه نو به نقل از ویرگول(نمایشگاه،کنفرانس،میزگرد) ، خبرگزاری رویترز: آیت‌الله خامنه‌ای «می‌گوید تجربه ثابت کرده مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست».
روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز: آیت‌الله خامنه‌ای مذاکره ایران با رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرد و گفت که «مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست».
خبرگزاری فرانسه: آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید «مذاکره با آمریکا مشکلات ایران را حل نمی‌کند».
رسانه آمریکایی بلومبرگ: آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید توافق گذشته با آمریکا به تحریم‌های بیشتر منجر شد و گذشته ترامپ نشان داده مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست.
شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی نیوز: «رهبر معظم ایران مذاکره با ترامپ را به دلیل هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نبودن، رد کرد».
روزنامه تایمز اسرائیل: آیت‌الله خامنه‌ای هشدار داد که «اگر آمریکا تهدیدات علیه ایران را عملی کند»، ایران به همان شکل پاسخ خواهد داد.
شبکه Fox11 آمریکا: علی خامنه ای تیر ترامپ در تاریکی را خنثی کرد؛ او می‌گوید مذاکره شرافتمندانه وجود ندارد.
خبرگزاری Globe Eye News: رهبر ایران علی خامنه ای گفته اگر آمریکا حمله کند، به او حمله خواهیم، این رهبر بدون اینکه بترسد دشمن خودش را ترساند.
روزنامه جروزالم‌پست: آیت‌الله خامنه‌ای تهدید کرد «اگر ایالات متحده به امنیت ما تعرض کند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض می‌کنیم».
شبکه تلویزیونی الغد عربستان: آیت‌الله خامنه‌ای آمریکا را به صورت رسمی تهدید کرد، هم منابع آمریکا در خاورمیانه و هم امنیت کشور آمریکا
شبکه الجزیره عربستان و اسرائیل: علی خامنه ای به صورت زنده و رسمی ترامپ را تهدید و مخالفت رسمی خود را با مذاکرات اعلام کرد
شبکه الحدث عربستان: علی خامنه‌ای یکی از شگفت انگیز ترین رهبران در جهان فعلی امروزه است
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی: واقعیت را نمی توان پنهان کرد؛ رهبر ایران مانند رهبران اسطورهای تمدن کره جنوبی و تمدن ایران باستان است. نه تسلیم می شوند و نه نگاه می‌کنند بلکه هم حمله و هم دفاع می کنند، این شگفت انگیز است
رسانه چشم جهان هندوستان: رهبر ایران علی خامنه‌ای تنها رهبری است که مردم هند بعد از رهبر خودشان او را قبول دارند، زیرا او جلوی حرف زور ایستاده است.


:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : شنبه 20 بهمن 1403
.

چند روز بارندگی و سیل در اطراف رشت مرا همیشه متعجب می کند. شهری که معروف است به شهر باران چرا باید در هنگام بارندگی دچار چنین مسایلی شود.

به گزارش رسانه نو ، دکتر حجت بقایی ( مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور ) در گفتگو با خبرنگاران ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان گفت: من متخصص این موارد نیستم ، اما به عنوان یک شهروند عادی این حق را دارم که حداقل نظر خود را بگویم.

در این چند روز به بهانه های مختلف با برخی مردم محلی گفتگو کردیم . جواب این سئوال بسیار ساده است .

چون مهندسین راه ، پلها را برای شهر باران طراحی و نصب نمی کنند ، و متخصصین ساختمان خانه ها را برای شهر باران نمی سازند .

دو مثال زنده می زنم ، که می توانید بروید ببینید ، که جواب این سئوال را واضح می دهند ، دو سیل همیشگی ، یکی سیل صومعه سرا در حوزه منطقه ضیابر ( حدودا روستاهای بهمبر، آقامحله، مازندران محله، تنیان، سیاه درویشان، شیخ محله، امندان و راجیر ) و دیگری سیل محله پیربازار ، حالا شما ببینیند همیشه هرگاه باران می بارد این دو منطقه و مناطق دیگر دچار سیل گرفتگی می شوند .

ولی در چند سال اخیر منطقه ضیابر و اطراف آن مشکلات کمتری برایشان پیش آمده است. و منطقه پیربازار با کوچکترین باران شدیدی دوباره سیل همه جا را می گیرد ، به طوری که امدادگران مجبورند با قایق کمک رسانی کنند.

حالا در منطقه ضیابر چه اتفاقی افتاده است.

دکتر بقایی با اشاره به تلاش برخی مسئولین محلی و مردم منطقه در ادامه افزود : در این منطقه دو اتفاق افتاده یکی از طرف مسئولین و دیگری از طرف مردم محلی ، با همت مسئولین منطقه لایروبی رودخانه های منطقه صومعه سرا خصوصا اطراف ضیابر تا حدود زیادی از جاری شدن سیل جلوگیری کرده است. و در کنار آن در این رودخانه ها پلهایی برای تردد به دلیل عدم اقلیم شناسی این پلها به صورت تخت نصب شده اند. در صورتیکه پلهای مناطق شمالی باید به صورت خمیده باشد. می دانید چرا ؟ به خاطر اینکه در موقع جاری شدن سیل آب با خود علاوه بر آشغالهای سر راه ، قطعات کوچک و بزرگ درختان را نیز با خود می آورد. و این قطعات زیر پلها گیر کرده و به مرور مانند سد عمل می کنند.

برای رفع این مشکل محلیهای ضیابر نمی دانم چه افرادی ، ولی ایشان این چوبها را از زیر پل جمع می کنند و مانع آبگرفتگی در زیر پل می شوند و بدین ترتیب در این دو سه سال اخیر در این منطقه کمتر سیل به آن شدت جاری شده است.

و اما در منطقه پیربازار پل پیربازار همچنان استوار ایستاده است ، و در هنگام بارندگی جلوی قطعات چوب و درختان را می گیرد. و همانطور که می دانید قطعات درختان روی آب حرکت می کنند و وفقط کافی است دو قطعه بزرگ پشت پل گیر کند تا تمامی زباله ها و خاک و خاشاک همراه آب پشت آن جمع شده و سیل راه بیفتد . و از طرف دیگر نمی دانم لایروبی این رودخانه به چه صورت انجام می گیرد .

دقت کرده باشید اکثر پلهای گیلان به صورت هلالی درست شده اند و علت هلالی بودن پلها اقلیم باران خیز و رودخانه های خروشان منطقه بوده است نه قشنگی آنها .

ایشان در پایان این گفتگوی کوتاه گفت :امیدوارم مسیرهای رودخانه ها به تالاب و دریا با ساخت و سازها و تنگ کردن عرض رودها و ساختن پلهای تخت و ضخیم ، مسدود نشود. و لایروبی هم اگر به موقع انجام شود که بهتر . و دیگر شاهد این گونه سیلابها نباشیم .



:: برچسب‌ها: سیل , سیل رشت , دکتر بقایی , سیل صومعه سرا , سیل گیلان , حجت بقایی , سیل پیربازار , پل , پلهای گیلان , لایروبی , رودخانه , گیلان , رشت , صومعه سرا , ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : شنبه 20 بهمن 1403
.

به گزارش رسانه نو ، ترانه کارگرم در پایگاه ادبی شعر نو منتشر شد.این ترانه سروده حجت بقایی است. و در کارگاه ترانه سروده شده که به همراه دو شعر قدیمی با موضوع پیامبران در هفته جاری در رسانه ها منتشر شد.

#ترانه_کارگر
#شعر_فارسی
#حجت_بقایی
#ترانه_ایرانی
#ادبیات_فارسی
#شاعر_ایرانی
#شعر_نو
#ترانه_کارگرم


https://shereno.com/80473/72468/674548.html



:: برچسب‌ها: ترانه فارسی , ترانه کارگر , ترانه کارگرم , شاعر ایرانی , شعر نو , ترانه , حجت بقایی , ادبیات فارسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : سه شنبه 14 بهمن 1403
.

به گزارش رسانه نو به نقل از ویرانیوز ، دکتر حجت بقایی به مناسبت مبعث دو شعر قدیمی خود را با موضوع پیامبران منتشر کرد.

اسامی اشعار به نامهای ( پیامبران اولوالعزم ) و ( پیامبران عرب ) می باشند. دکتر بقایی در باره این اشعار نوشت.

از این دست نوشته ها در دوران راهنمایی سرکلاس زیاد می خواندم.

آخرین کتاب یادگاری دوران نوجوانی ام را به پسرم دادم (نوشته استاد فائقی) و در لابلای آن دست نوشته های آن دوران بود.

در این جا آرشیو می کنم. تا بعدها خودم دوباره مطالعه کنم . اگر هم کسی استفاده کرد بهتر .

این نوشته ها را فقط سر کلاس می خواندم . و جایی ارائه نکردم . چون از حد همان کلاس هم زیاد بود. ولی برای خودم نوشته های سالهای دورم جذاب است.

برای مطالعه اشعار روی نام اشعار کلیک نمایید.



:: برچسب‌ها: شعر فارسی , حجت بقایی , پیامبران اولوالعزم , پیامبران عرب , شعر پیامبر , شاعر ایرانی , دکتر بقایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : سه شنبه 9 بهمن 1403
.

به گزارش رسانه نو به نقل از برنا ، چهارمین کنگره سراسری برند ملی، اعتماد ملی همراه با تجلیل از یکصد واحد پیشرو در کیفیت و نوآوری و با حضور دبیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و صادقی معاون رئیس قوه قضائیه، شب گذشته (شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳) در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.

گزارش تصویری خبرگزاری برنا



:: برچسب‌ها: کنگره ملی , برند ملی افتخار ملی , حجت بقایی , برنا , خبرگزاری برنا , ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : دو شنبه 9 بهمن 1403
.

به گزارش زسانه نو ، چهارمین کنگره سراسری برند ملی - اعتماد ملی با حضور مدیران ارشد دولتی ، قضایی ، اجرایی و مدیران شرکتهای فعال در بخش خصوصی برگزار شد.

پوستر کنگره ملی برندملی اعتماد ملی

محورها:

  • استفاده از فناوري هاي نوین در راستاي افزایش بهبود کیفیت

  • ارتقاء قابلیت هاي رقابتی محصوالت و خدمات در جهت جلب اعتماد مشتري

  • فرهنگ سازي اولویت تولید بر واردات و خرید کالای داخلی

  • بررسی رابطه بین مدیریت کیفیت و نوآوري در عملکرد مجموعه

  • استفاده بهینه از منابع انسانی و اعمال مدیریت کارآمد

  • میزان اثرگذاري مدیریت سازمان به وفاداري مشتریان

این کنگره از ساعت ۱۶ _ ۲۱ روز شنبه در مرکز همایش هاي بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

و در پایان مراسم از برندهای برگزیده با اهدای تندیس و لوح یادبود تجلیل شد.

منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه



:: برچسب‌ها: کنگره ملی , برند ملی افتخار ملی , حجت بقایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : دو شنبه 8 بهمن 1403
.

فراخوان یک پژوهشگر ایرانی ، جهت همکاری با محققین و پژوهشگران در حوزه های مختلف و حضور در کنفرانسهای بین المللی

به گزارش رسانه نو به نقل از مجله اینترنتی کارگاه آموزشی ، دکتر بقایی با انتشار پستی در کانال ایتای خود از همکاری در برگزاری کنفرانسهای تخصصی بین المللی خبر داد و از محققین و پژوهشگزان علاقمند جهت شرکت در کنفرانسها دعوت کرد.
در متن منتشره آمده است :
باسلام و احترام . به اطلاع کلیه اساتید ، دانشجویان ، پژوهشگران ، علاقمندان گرامی می رساند که دوره جدید همکاری ما با شما جهت شرکت در کنفرانسهای بین المللی در زمینه های روابط عمومی - ارتباطات - رسانه - علوم مهندسی - مدیریت و حسابداری و بانکداری - علوم وررشب - تربیت بدنی - تحقیقات - فناوری اطلاعات - روانشناسی - علوم تربیتی - علوم اجتماعی - مامایی، زنان و نازایی آغاز شده است .
پژوهشگران محترم می توانند نسبت به ثبت نام و ارسال اصل مقاله اقدام نمایند.مهلت ارسال مقالات تاریخ 1403/11/05 -
جهت مشارکت و همراهی در نگارش ، پژوهش ، تحقیق و ارسال مقالات و شرکت در کنفرانسها با ما تماس بگیرید .
ارادتمند : حجت بقایی ( مشاور تحقیق و توسعه )

- - -
منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه



:: برچسب‌ها: فراخوان مقاله , کنفرانس بین المللی , پژوهشگران ایرانی , حجت بقایی , دکتر بقایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : شنبه 27 دی 1403
.
آغاز فعالیت کارگروه تحقیق و توسعه بازار تولید و تجارت گیاهان لوکس و میوه های کمیاب
سرویس : کشاورزی و تولید ملی
به گزارش رسانه نو ، دبیر کارگروه تحقیق و توسعه بازار تولید و تجارت گیاهان لوکس و میوه های کمیاب در گفتگو با خبرنگاران از آغاز فعالیت این کارگروه خبر داد.دکتر حجت بقایی در این باره گفت : بالاخره پس از چند سال تحقیق و پژوهش در خاموشی تصمیم گرفتم که با چراغ روشن در زمینه کشاورزی فعالیت کنیم.در این مسیر دوستان و اساتیدم همراهم هستند، اساتیدی که هر کدام در عرصه علوم مرتبط کم نظیر هستند.هدف من از همراهی و همکاری با این تیم ، پژوهش کاربردی این است، که در مرحله اول ایران و در مرحله بعد استانهایی مانند : گیلان ، کهگلویه و بویراحمد ، خوزستان ، کردستان ، مازندران ، آذربایجان ، اصفهان ، فارس - خراسان - گلستان و ... را به عنوان مبدا تولیدات کشاورزی برند نماییم ، و سپس در جهت آموزش،تولید و بازاریابی محصولات تلاش نماییم.البته تیم ما در این چند سال در این خصوص فعالیتهایی داشته ، هرچند این فعالیتها متمرکز نبوده و به صورت انفرادی انجام می شده است.اساتیدی چون : رضا کبیری یگانه - دکتر پریا افضلی - سرکار خانم یگانه قشقایی - مهندس امید رقابتی - دکتر علیرضا سلمانیان - دکتر علی حسین پور - مهندس علی کشاورزی - حاج سلمان مهدوی - مهندس فرهاد شهسواری - مهندس سعید غفاری - مهندس محسن شهسواری - مهندس سجاد بقایی و ... همیشه درکنار بوده و از ما حمایت کرده اند.
dr. hojjat baqaeeSince 2025, founding team member and first secretary:Working Group for Research and Development of the Market for Production and Trade of Luxury Plants and Rare Fruits 
دکتر حجت بقاییاز ۲۰۲۵ عضو تیم موسس و اولین دبیر :کارگروه تحقیق و توسعه بازار تولید و تجارت گیاهان لوکس و میوه های کمیاب
تیم پژوهشی با توجه به نیاز ملی به کشت برخی گیاهان از سال ۱۳۸۶ در این زمینه شروع به تحقیق و بررسی کرده و در شرایط کنونی اقدام به اطلاع رسانی و جذب حامیان علمی و سرمایه ای نموده است.


:: برچسب‌ها: مشاور تحقیق و توسعه , دکتر حجت بقایی , کارگروه کشاورزی , گیاهان لوکس , میوه های کمیاب , کارگروه توسعه , دکتر بقایی , hojjat baqaee , ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : دو شنبه 23 دی 1403
.

*آغاز دور جدید فعالیت انجمن سواد رسانه ای ایران*

هفتمین نشست سراسری فعالان سواد رسانه‌ای کشور با حضور اعضای انجمن سواد رسانه ای ایران و برخی مدیران دستگاه های مسئول در حوزه فضای مجازی و رسانه امروز در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

به گزارش رسانه نو ، پنجشنبه ۱۳ دی‌ماه هم‌زمان با سالروز ولادت امام محمدباقر علیه‌السلام، هفتمین نشست سراسری فعالان سواد رسانه‌ای کشور در محل «فرهنگسرای رسانه» برگزار شد.

محوریت این نشست، نقش سواد رسانه‌ای در تحلیل تحولات اخیر منطقه، نقد و بررسی عملکرد آموزش و پرورش در حوزهٔ سواد رسانه‌ای، و نیز شبکهٔ نمایش خانگی، سواد رسانه‌ای و والدگری رسانه‌ای بود که با نمایش یک ویدیو به مناسبت بزرگداشت سالگرد شهادت سرلشکر شهید حاج‌قاسم سلیمانی همراه شد.

دکتر «مهدی شکیبایی» رئیس فرهنگسرای رسانه در ابتدای نشست ضمن خوشامدگویی به میهمانان با تأکید بر اهمیت سواد رسانه‌ای گفت: «چند روز قبل از سقوط نظام سوریه در جلسه‌ای، یکی از کسانی که در میدان بود فضا را درباره تحولات سوریه برایمان تشریح کرد. تحلیل او که بر اساس تحلیل نظامی بود و توجهی به تحلیل افکار عمومی نداشت، خوش‌بینانه بود اما یک هفته بعد سوریه سقوط کرد. این نشان‌دهنده نقش رسانه‌ و ضرورت برخورداری از سواد رسانه ای در شرایط امروز است.»

در ادامه دکتر «سید مرتضی موسویان» رییس هیئت‌مدیره انجمن سواد رسانه‌ای ایران با تأیید صحبت‌های دکتر شکیبایی گفت «خوب است جنبه‌های دیگری از بحث تحلیل نتایجی که از صحنه سوریه داشتیم ارائه دهیم.»

او با قرائت پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به دکتر پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما و همایش «افق تحول رسانه ملی» گفت «رهبر انقلاب به سه پارامتر مهم اشاره می‌کنند: دقت، تلاش و ابتکار. نبود ره‌نامه یا دکترینی که هنجارها و ناهنجارها، خط قرمزها و خط سفیدها، بایدها و نبایدها را برای اصحاب رسانه مشخص کند، نکته‌ای اساسی است.»

او افزود «تسلط بر حوزه و مستندات لازم در آن، برای اصحاب رسانه، حتی بیش از کارشناسان آن، ضروری است. مسئله اصلی این است که وقتی چند روز قبل هم ندانیم در سوریه چه می‌گذرد و درست یک روز بعد از تصرف دمشق تازه متوجه می‌شویم که چه اتفاقی در جریان بوده است، یعنی تحلیل دقیقی از قدرت روایت سازی رسانه ها در جهان امروز نداریم.»

موسویان افزود «بحث اساسی این است که رسانه حقیقت را می‌سازد، رسانه ابزاری است که از یک واقعیت، حقیقت را می‌سازد. حقیقت، روایتی است که رسانه می‌سازد و مخاطب آن را می‌پذیرد. چون خودش از نزدیک شاهد ماجرا نیست.»

در ادامه دکتر لیلا وصالی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و مدیر عامل انجمن سواد رسانه ای ایران در این نشست گفت: «هنوز بشار سقوط نکرده بود که خبر آن در ارتش سوریه منتشر شد. این نشان می‌دهد قدرت رسانه در جنگ شناختی و پیشبرد جنگ نظامی می‌تواند مهم باشد. ما کمتر از این قدرت بهره می‌گیریم.»

او به تبیین و روشنگری رهبر انقلاب و شبهه‌زدایی از دلایل حضور ایران در سوریه، اشاره کرد و گفت «ایشان دو توطئه همزمان در سوریه و عراق را با یک عبارت خنثی کردند تا جوانان این کشورها با امید وارد ماجرا شوند. این یک کار رسانه‌ای تمیز است و ما به عنوان اصحاب رسانه باید به این بیانات ضریب بدهیم و تحلیل‌های مختلف از آن را ارائه دهیم.»

در بخش دیگر این گردهمایی، پنل «شبکه نمایش خانگی، سواد رسانه‌ای و والدگری رسانه‌ای» با حضور دکتر «لیلا وصالی»، دکتر «محمدصادق افراسیابی» معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا، و «محمدصادق دهنادی» معاون آموزش و پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برگزار شد.

افراسیابی در این پنل گفت «یکی از موضوعات مهمی که باید تبیین کنیم، این است که تنظیم‌گری صرفاً تنظیم‌گری محتوایی نیست. بسیار فراتر از این است. اما گاهی منتقدین برخی سریال‌ها و برنامه‌های شبکه نمایش خانگی ناخواسته باعث بیشتر دیده شدن محتوایی می‌شوند که به آن انتقاد دارند. چون به جای ترویج سریال‌ها و برنامه‌های مناسب شبکه نمایش خانگی که لیست برنامه‌ها و سریال‌های مناسب را مجمع تحلیلگران ساترا منتشر کرده است، در مقام عمل دائم از سریال‌ها و برنامه‌هایی صحبت می‌کنند که خودشان به آنها نقد دارند.»

وی افزود: «رسانه‌ها و انجمن رسانه‌ای ایران می‌توانند درباره آثار خوب و توصیه‌شده هم به مردم اطلاع‌رسانی کنند و آنها را تشویق کنند که آثار خوب شبکه نمایش خانگی را ببینند.»

افراسیابی با بیان اینکه در معاونت کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا مجمع تحلیلگران را ایجاد کرده‌ایم گفت «اشخاص حقیقی و حقوقی و سازمان‌های متولی محتوایی را به این مجمع دعوت کرده‌ایم. ضمن اینکه در بحث والدگری رسانه‌ای هم لازم است خانواده‌ها مهارت‌های لازم را داشته باشند و رده‌بندی سنی محتواها را برای فرزندانشان رعایت کنند. اما بسیاری از خانواده‌ها این مسئله را رعایت نمی‌کنند.

 

چون بحث رده‌بندی سنی در کشور ما خوب معرفی نشده و جا نیفتاده است.»

وی همچنین گفت «با توجه به نیاز مخاطبان لازم است محتوا در ژانرهای مختلف تولید شود که ممکن است برخی ژانرها مخاطب خاص داشته باشد و صلاح نباشد اعضای خانواده کنار هم ببینند. در مورد برخی سریال‌ها هم ممکن است نیاز باشد والدین باید در کنار فرزندان باشند و با آنها درباره محتوای دریافتی گفت‌وگو کنند و از این طریق فرهنگ خود را به فرزند انتقال دهد. این خود، یک راهکار آموزش است و می‌تواند اتفاقات موردنظر والدین را در خانواده رقم بزند. ضمن اینکه خانواده‌ها باید به والدین بیاموزند که خودشان هم رده‌بندی سنی را رعایت کنند و محتوای با رده‌بندی سنی بالاتر را استفاده نکنند.»

در ادامه دهنادی گفت: «چرا اتفاقی که دکتر افراسیابی گفتند نمی‌افتد؟ چرا همه ی هم و غم کشور روی خطوط قرمز متمرکز شده است و تلاشی برای معرفی و تبلیغ برنامه های منطبق بر خطوط سبز نمی‌شود؟ این‌ها سوالات مهمی است که باید از خود بپرسیم. ای کاش انجمن سواد رسانه‌ای هم و غم خود را بگذارد روی اینکه خط سبز محتوا را مشخص کند. برخی فعالان سواد رسانه ای مدام می‌گویند نکن، نبین، این محتواهای شبکه نمایش خانگی پشتش نفوذ دشمن است، پشتش توطئه است و... این توصیه ها به معنای استفاده نکردن از رسانه است و باعث می‌شود جامعه کار خودش را بکند و اثری که دوست دارد را ببیند و منتقدین هم دائم فریاد بزنند که فلان سریال و فلان برنامه شبکه نمایش خانگی مشکل دارد، چون نگاه خط سبزی در کشور فراموش شده است و همه روی خطوط قرمز متمرکز شده اند، تا بالاخره اخیراً یک تحولی در یکی از دستگاههای فرهنگی شکل گرفت و سازمان تنظیم مقررات ساترا، مجمع تحلیلگران را با هدف توجه به خطوط سبز ایجاد کرد.»

در ادامه پنل دیگر همایش با موضوع «نقد و بررسی عملکرد آموزش و پرورش در حوزه سواد رسانه‌ای» با حضور دکتر «سجاد مهدیزاده» عضو هیئت‌علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق و سرهنگ «علی‌محمد رجبی» رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتای فراجا حضور برگزار شد.

مهدیزاده با دسته‌بندی مردم از نظر سواد رسانه‌ای به سه دسته گروه کف میدان، افراد آکادمیک و نیز مدیران، گفت: «این گروه‌ها جداگانه کار می کنند و گویی حرف همدیگر را خوب متوجه نمی‌شوند. نیاز است که این سه گروه با هم فکر کنند و کار را با هم پیش ببرند.

ما در وزارت آموزش و پرورش در متن دو کتاب درسی داریم سواد رسانه‌ای را درس می‌دهیم. در دو سال اخیر سندی تدوین شده با نام «شایستگی‌های مشترک» که کل کتب درسی را موظف می‌کند به نکات خاصی توجه کنند، از جمله سواد ارتباط، نوبت، سواد مالی، خودمراقبتی و...»

وی تأکید کرد: «بسیاری از نقص‌های کتاب درسی باید با کمک معلمات کارآمد دربیاید. اما متأسفانه ما معلق خلاق و کارآمد نداریم که این کار را بکنند. ضمن اینکه مادامی که خانواده همراه نیست و در سنین پایین برای فرزند تبلت و گوشی با اینترنت تدارک می‌بیند، معلم هم کاری نمی‌تواند بکند. در این فضا، هر خانواده‌ای باید چارچوب‌های خود را داشته باشد و محتوای در دسترس بچه‌ها را مدیریت و گزینش کنند.»

او در ادامه افزود: «ساختار خانواده از نظر آموزش سواد رسانه‌ای اشکالات زیادی دارد. اما مشکل اینجاست که خانواده‌ها هم مطالبه نمی‌کنند. ضمن اینکه قرار نیست همه چیز را آموزش و پرورش و در کتاب‌های درسی حل کند. ما نیاز به عقل کلانی داریم که همه این نیروها را به هم وصل کند تا کار را با کمک هم دربیاورند.»

سرهنگ «رجبی» در تحلیل مشکل موجود که کارهای فرهنگی در کشور پیش نمی‌رود گفت: «تا زمانی که اقتصاد لازم برای کارهای فرهنگی دیده نشود و نظام برنامه‌ریزی درستی نداشته باشد، کار انجام نمی‌شود. وقتی پیشنهادی به فرد یا سازمانی داده می‌شود باید قابل‌اجرا باشد. در ساختارهای حاکمیتی معمولاً این ایراد وجود دارد که سازوکاری برای کمک گرفتن از انجمن‌ها وجود ندارد، اما مدام از آنها دعوت به همکاری و همفکری می‌شود.»

او همچنین افزود «روز اولی که شهید رئیسی خدمت رهبر انقلاب رسیدند به عنوان رئیس‌جمهور، آقا به ایشان فرمودند بروید ساختار حکومت را مردمی کنید. بخشی از این مردمی‌سازی در همین جا تعریف می‌شود که ساختار تعامل با مردم را ایجاد کنیم، که باید قانونش ابتدا تصویب شود.»

در ادامه این گردهمایی احکام معاونین، مدیران، مشاورین و مسئولین جدید کارگروه های انجمن سواد رسانه ای ایران همزمان با پایان یافتن دوره مسئولیت مسئولین سابق انجمن توسط لیلا وصالی مدیر عامل و سید مرتضی موسویان رییس هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران به شرح زیر اعطاء شد:

 

رئیس شورای پژوهشی انجمن: دکتر علی‌محمد اسماعیلی

معاونت پژوهش: دکتر بهاره نصیری

معاونت آموزش: دکتر الهه خوانساری

معاونت توسعه، جذب و ارتقا سرمایه‌های انسانی: دکتر سید پیمان خادم‌الحسینی

معاونت استان‌ها: فاطمه نوری جهانگرد

معاونت انتشارات، مجلات و نشریات: احسان رستگار

مدير روابط عمومی: آسیه یازرلو

مدیر اجرایی: دکتر نوید احمدزاده

مشاور رسانه و امور بین‌الملل: دکتر حنیف غفاری

مشاور امور مشارکت‌های اجتماعی: حمید بوروغنی

سردبیر نشریات انجمن: سیده الناز ميرشفیعیان

مشاور مدیرعامل و مسئول دبیرخانه انجمن: دکتر رؤیا صدیقی

مدیر کار گروه پایش نقد و تحلیل محتوای رسانه‌ای: دکتر نیره آزادی

مدیر کار گروه خانواده زنان و کودکان: سیما شریفان

مدیر کارگروه آموزش و پرورش: ابراهیم طالبی

مدیر کارگروه بازی‌ها و سرگرمی‌های دیجیتال: مهندس مرتضی جمشیدی

مدیر کارگروه تولید محتوا: دکتر علی‌اصغر فاریابی

مدیر کارگروه امور فرهنگی، بازدیدها جشنواره‌ها و همایش‌ها: مرضیه قهرمانی

مدیر کارگروه امور بین‌الملل: دکتر پدیده پروینی

مدیر کارگروه امنیت دیجیتال: سرهنگ علی‌محمد رجبی

مدیر کارگروه رسانه: رقیه بقائی

مدیر پشتیبانی و پیگیری معاونت امور استان‌ها: رحمان زنگنه



:: برچسب‌ها: سواد رسانه ای , انجمن رسانه , ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : دبیر یک
ت : شنبه 14 دی 1403
.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 27 صفحه بعد

موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی